Här kan du som är medlem ta del av protokoll och annat material för att kunna hålla dig ajour om vad som händer i föreningen.
 
Logga in
 
Om du är medlem och inte har fått ett lösenord kan du kontakta Grafik i Väst
 
Inlämningslista för utskrift:
Inlämningslista för kommission hos GiV (pdf)
 
ATT ANSÖKA OM UTSTÄLLNINGSPERIOD PÅ GALLERIET
 
För att ansöka om utställning på galleriet behövs ingen formell blankett.
 
Om du har tänkt dig en utställning, som är väsentligt annorlunda mot de verk du har i grafikbanken, är det bra om du skriver ner vad du tänkt dig/utställningsbeskrivning och bifogar fysiska blad, alternativt fotografier eller digitala bilder. Sista dag för ansökan 2016 är den 5:e maj. Efter detta datum sammanträder utställningsgruppen för att sätta ihop 2016 års utställningsprogram. Utställningsgruppen försöker uppnå balans mellan färg och svartvitt, olika tekniker, kvinnliga och manliga grafiker samt ser helst att det gått minst 5 år sedan medlems senaste utställning på galleriet. Undvik också att önska en utställningsperiod som ligger nära i tid med utställning hos annat galleri i Göteborg.
 
Denna tre-sidiga pdf-fil visar exempel på hur utställningskontrakt för medlem kan vara utformat. OBS! Provisionsnivåer, vernissageutskick och övriga kostnader kan ändras från år till år.

 

Gunilla Widholm
Gunilla Widholm
 
Britt Hillbom
Britt Hillbom